Hvordan fjerne limet på PVC-plastgulvet?

nyheter (1)

Hvordan fjerne limet på gulvet som ikke har herdet før?

Rag: Det er bedre å rydde opp før limet er tørt og størknet.På dette tidspunktet er limet flytende.Det er i utgangspunktet ryddet opp etter bruk eller tørket av med en klut, og tørk deretter av det gjenværende limet.

Alkohol: Limet på gulvet har ikke stivnet eller har en klebrig form.Det kan ikke løses med en fille alene.Du kan bruke et løsemiddel som alkohol for å rengjøre det, og deretter skylle det med vann for å tørke det av.

Hvordan fjerne det størknede limet på gulvet?

Kniver: Når limet har stivnet, er det vanskeligere å fjerne.Hvis du vil bruke skarpe verktøy eller kniver for å fjerne, må du fjerne det forsiktig, ellers vil det lett skade overflaten på gulvet.

Hårføner: Hvis limet fester seg til gulvet med et stort område og det har stivnet, anbefales det å bruke en hårføner for å varme det opp.La limet mykne ved oppvarming, og bruk deretter en kniv for å fjerne det veldig enkelt og effektivt.

Spesielt rengjøringsmiddel: Det finnes et produkt på markedet som spesialiserer seg på å fjerne lim på gulvet.Du kan kjøpe dette profesjonelle rengjøringsmidlet, og deretter følge trinnene for å fjerne limsporene.

Aceton: Aceton er en god væske for å fjerne lim.Bare en liten mengde aceton er nødvendig for raskt å fjerne limrester.Aceton bør imidlertid ikke komme i direkte kontakt med hud, øyne og luftveier, ellers vil det være fare for akutt forgiftning.

nyheter (2)Ansiktstørkeolje: Fordel ansiktstørkeoljen eller glyserinen som vi vanligvis bruker på limsporene jevnt, og vent så til den fukter litt og bruk neglene til å fjerne delene som kan fjernes, og tørk av resten med en våt håndkle.


Innleggstid: 12. mars 2021